Vraag een proeflicentie (4 weken) aan
Klik hier om geen updates van onze software te missen

Scheidingsmediation

Echtscheidingsbegeleiding en mediation

Het begeleiden van een echtscheiding is een vak, waarbij emotionele vaardigheden financiële en juridische kennis de driehoek vormen voor een complete begeleiding.

Een scheiding is daarom in basis complex, waarbij er meer uitzonderingen dan standaard situaties spelen. Immers niet één scheiding is gelijk. Mediation Assistant ondersteunt jou op het juridische en financiële vlak met kennis en met de verwoording van alle oplossingen, waarbij jij jouw cliënten begeleidt. Jouw persoonlijke kwaliteiten als mediator, die ontwikkel je zelf en daarmee geeft Mediation Assistant rust omdat je erop kunt vertrouwen, dat jouw oplossing altijd een passende bewoording kan vinden in de documenten, die Mediation Assistant aanlevert.

Dit programma is juridisch onderbouwd en ondersteunt mediators met overzichtelijke documenten en vragenlijsten die jouw cliënten op weg helpen naar een betrouwbare en rechtsgeldige oplossing.
De software van Mediation Assistant zorgt voor een zorgvuldige aanpak van intake tot facturatie.

Persoonlijk & Betrouwbaar

De software bevat standaard vragenlijsten voor alle partijen, die de knelpunten en oplossingen voor alle betrokkenen inzichtelijk maken. Hiermee wordt het situatie in een scheiding van alle betrokkenen zorgvuldig en analytisch in kaart gebracht vanuit alle invalshoeken en kan jij als mediator op je eigen, professionele wijze zorgen voor een bevredigende verdeling van zorg, inkomen en vermogen.

Jij krijgt voor Echtscheidingsbegeleiding een standaard vragenlijst, die je kunt gebruiken voor de intake en een standaard vragenlijst die je kunt gebruiken voor de evaluatie. Deze standaardvragen kun jij naar eigen wens op programmaniveau en op dossier niveau individualiseren.

Een complete Echtscheidingsbegeleiding

De software biedt een compleet pakket vanaf de mediationovereenkomst tot aan de facturatie. 

Voor de onderbouwing van elk dossier kunnen zowel de cliënten als jij als mediator relevante documenten in deze veilige omgeving toevoegen aan het digitale dossier. Alle stukken zijn hiermee op een en dezelfde plek toegankelijk. 
Daarnaast biedt de software van Mediation Assistant de mogelijkheid tot urenregistratie .

Persoonlijk

Jouw professionele aanpak als mediator staat centraal. Daarom zijn alle documenten binnen deze software aan te passen aan jouw eigen taal, toon en specifieke cliënt en bieden wij goede gebruikersondersteuning. 

Veilig

Software moet veilig zijn. De software is daarom goed beveiligd tegen ongewenste indringers en wij houden de bestaande beveiliging continu tegen het licht om te zien of het op enig moment anders of beter moet.

De voordelen van dit pakket:

Wil je meer weten? Bel 06 – 42 06 63 73‬ of mail naar info@mediationassistant.nl