Vraag een proeflicentie (4 weken) aan
Klik hier om geen updates van onze software te missen

Heldere documenten

Heldere documenten

De structuur van de documenten is erg helder:

 • Je komt geen wollige zinnen tegen
 • De opbouw van alle documenten is hetzelfde en
 • Alle documenten ondersteunen elkaar

  In de gesprekken, die je voert kun je daarom altijd terugvallen op juridische en financiele structuren, die in de documenten terugvindt en die bijdragen tot een integer mediationproces.

  De mediationovereenkomst:

  De klanten worden hier op een heldere manier gewezen op de gevolgen van de AVG op de mediation en hoe vrijwilligheid en geheimhouding bijdragen aan een ontspannen mediation en een wellicht goed eindresultaat.

  Het convenant:

  Het convenant bevat altijd hetzelfde aantal onderwerpen. Dat betekent, dat als het niet van toepassing is, dat het wordt benoemd als niet van toepassing. Daarmee weet iedereen, dat het wel ter sprake is gekomen.

  Het convenant is voorbereid op samengestelde gezinnen, waarbij er kinderen zijn, die niet in het ouderschapsplan voorkomen en waarover je in het convenant wel iets wil afspreken. Hiertoe hebben wij de considerans uit elkaar getrokken en opnieuw opgebouwd.

  Ouderschapsplan:

  Het ouderschapsplan is zo opgebouwd, dat de ouders op basis van kleuren een toegankelijk ouderschapsplan kunnen opstellen, dat misschien wel een plekje op de koelkast verdient…..
 • Klik op de afbeelding om te vergroten
  Klik op de afbeelding om te vergroten

  Wil je meer weten? Bel 06 – 42 06 63 73‬ of mail naar info@mediationassistant.nl